Event nga Shoqata Poloni-Shqipëri

    evente ne tirane, evente ne muze ne tirane

Ambasada e Republikёs sё Polonisё nё Tiranё nё bashkёpunim me Shoqatёn Poloni -Shqipёri dhe Muzeun Historik Kombёtar ju ftojnё pёrzemёrsisht tё merrni pjesё nё referatin: 
-Dr. Joanna Minksztym: "Bukuria e gjetur. Koleksione tё artit popullor nё muzetё polake". 
-Prof. Asc. Jolanta Mindak-Zawadzka: "Hebrenjtё dhe Shqiptarёt nё periudhёn e Holokaustit –narrativё interneti".- 

Data: 20 shtator 2018

Ora 11:00

Vendi: Salla UNESCO, Muzeu Historik Kombёtar.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies