Java e Arkitekturës , Tiranë 2018

    java e arkitektures ne tirane, evente ne tirane

Qëllimi i Javës së Arkitekturës  Tiranë 2018 është të promovojë njohuritë ndërkombëtare të lidhura me praktikat dhe aktivitetet kërkimore, duke filluar nga konteksti shqiptar dhe duke u afruar në skenën ndërkombëtare. Sfida e këtij edicioni është që të trajtojë çështjen e bashkëjetesës, duke eksploruar taktikat bashkëkohore për të përcaktuar hapësirat e ardhshme në arkitekturë, qytete dhe peisazhe.

Data: 18-28 Shtator

kliko ketu për programin e plotë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies