Dren Abazi në Amfiteatër

    muzike ne tirane, muzike ne amfiteatrin e tiranes, evente ne tirane

Këngëtari dhe kantautori Dren Abazi, së bashku me Zig Zag Orchestra, vijnë  në skenën e Amfiteatrit të Tiranës. Një dyshe që di të mbajë ndezur ritmin e gjallërinë përgjatë gjithë mbrëmjes!

Data: 27 Shtator

Ora: 20:00

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies