Festivali Ndërkombëtar i Bandave Frymore 2017

Banda e Tiranës - Orkestra frymore e Kosovës - Banda e Fierit - Banda e Lezhës - Banda e Beratit - Banda e Elbasanit - Banda e Korfuzit - Big Band Feetwarmers - California Sheshi "Skënderbej": 7-9 Korrik 2017, ora 20:30 Teatri i Hapur, Parku i Madh i Liqenit: 9 Korrik 2017, ora 20:30

Data: 7-9 Korrik te Sheshi Skenderbej

Ora 20:30 

9 korrik te Teatri Veror ne Parkun e Madh te Liqeni Ora 20:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies