"Historia e Skënderbeut" në pikturë

    evente ne tirane, ekspozite ne tirane, muzeum ne tirane

Ju ftojmë të ndiqni  hapjen e ekspozitës  kushtuar figurës së Heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeut me piktura të Vangjel Gjikondit.
Ky aktivitet organizohet nga Ministria e Kulturës, Muzeu Historik Kombëtar dhe Galeria Gjikondi në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastrioti Skënderbeut.

Data:15 Shtator

Ora:18:30

Vendi:Muzeu Historik Kombetar