Opera "Katër i Radës" - Fundosja e Anijes

    opera ne tirane, evente ne tirane

Për adhuruesit e operës ju ftojmë të ndiqni "Katër i Radës" Fundosja e anijes. Një përpjekje, nëpërmjet muzikës, për të çliruar universin njerëzor të atyre që përjetuan njërën nga shumë tragjeditë e Mesdheut: atë të një anijeje të vogël shqiptare, të tejmbushur me burra, gra e fëmijë, e fundosur në marsin e vitit 1997 pranë brigjeve italiane.

Data:10 Shtator

Ora: 8 PM- 9 PM

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies