Manifesti i Kuzhinës së Re Shqiptare

    culinary in tirana, evente ne tirane

12 kuzhinierë shqiptarë do të vijnë në shtëpi për të gatuar me gjyshen e tyre. Një nga ngjarjet më të mëdha kulinare deri më tani. Ju nuk mund ta humbisni këtë ngjarje

Data: 18 Shtator 

Ora: 9 AM – 6 PM

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies