Koncert ne skenen e ArTurbina

    koncert ne Tirane, evente ne Tirane, Arturbina Tirane

Teatri i Operas dhe Baletit do të hapin sezonin e tyre me një koncert në ArTurbina në datën 13 Shtator. 

Dirigjent Arlinda Majollari

Kori i TKOB

Dirigjent i korit: Dritan Lumshi

Piano: Ertrita Ibrahimi

Solistë: Vikena Kamenica, Denis Skura, Marina Kurti, Xhieldo Hyseni

 

Hyrja falas!

Date: September 13th

Time 19:00

Location: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies