Opera në Jeans tek Sheshi Skëndërbej

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit do të sjellë për publikun kryeqytetas,me datë 12 -13-14 korrik  një shfaqje të vecantë, “Opera në Jeans”.

Kori i TKOBAP do të performojë tek Sheshi Skëndërbej,  vendi simbol i shqiptarëve që ka marrë një pamje të re.

Data: 12 Korrik

Ora: 20:00

Vendi: Sheshi Skëndërbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies