Tirana Photo Festival 2018

    evente ne tirane, konkurse ne tirane

Tirana Foto Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania. Qëllimi i Festivalit është të vendosë fokusin në artin e fotografisë përmes konkursit të fotografisë, ekspozitave, seminareve, foto tour etj. Ekspozitat do kenë këto tematika: Natyra në Tiranë, Njerëzit e Tiranës, dhe foto te qytetit. Do të ketë workshope e ture fotografie, por edhe do të ndahen 3 cmime të mëdha për fotot më të bukura në dy vite konkurse të organizuara nga Visit Tirana.

1 Nëntor, Ora :18:00- 7 Nëntor, Ora:20:00 

Vendi:Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies