Dita e Shën Terezës në Tiranë

Me rastin e 2-vjetorit të shenjtërimit të Gonxhe Bojaxhiut - Shën Tereza, Muzeu Historik Kombëtar në bashkëpunim me Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të shqiptarëve - Shkup organizojnë promovimin e librit “Familjet katolike shqiptare në Shkup” të autorëve: Skënder Asani, Albert Ramaj dhe Natasha Didenko, si edhe ekspozitën “Jeta përmes kujtimeve”.

Datë: 05 Shtator 2018

Ora 11.00  (Salla UNESCO dhe në Sallën e Ekspozitave)

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies