Kinemaja Verore tek Parku Rinia

KinoKlub Tirana, në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë dhe EJF Production, sjell Kinemanë Verore çdo të Enjte në orën 21:00 te Parku “Rinia” .

Filmi i zgjedhur për këtë javë është “Po tani ku do shkojmë?”. Në një fshat të Libanit janë gratë ato që bëjnë gjithçka për të pajtuar burrat e tyre nga një konflikt i madh midis feve të ndryshme.

Kështu ju mund të shijoni filmin nën qiellin plot yje, të ulur mbi bar dhe të mbështjellë nga freskia e mbrëmjes.

Data: 6 Korrik

Ora: 21.00

Vendi: Parku Rinia

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies