Ekspozitë nga Flaka Haliti në GKA Tirane

    Flaka Haliti ekspozite ne GKA Tirane, galeri ne Tirane, evente ne Tirane

Galeria Kombëtare e Arteve ka kënaqësinë t’ju ftojë në një bashkëbisedim të hapur për publikun mes kuratores Adela Demetja dhe artistes Flaka Haliti të hënën, datë 26 nëntor 2018, ora 18:30. Ky bashkëbisedim zhvillohet krahas ekspozitës “Këtu – Apo Atje Është Më Atje” dhe ka si qëllim njohjen e praktikës artistike të Flaka Halitit dhe veprave të saj të shfaqura në këtë ekspozitë. 

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve

Data:26 nëntor, 2018

Ora:18:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies