Festivali i Balonave në Tiranë

    Festivali i Balonave ne Tirane, evente ne Tirane, aktivitete ne Tirane

Për herë të parë në Shqipëri, një Festival Balonash! Në datat 1 dhe 2 Shtator, eja në lëndinën jugore të Parkut të Madh të Liqenit Artificial Tiranë, merr me vete balonën tënde, ose eja ta ndërtojmë bashkë! Shumë ngjyra, shumë aktivitete, shumë festë. Me miq vendas e të huaj.

Data: 1-2 Shtator 2018

Ora: 10 am- 5 pm

Vendi: Parku i Madh i Liqenit Artificial