Nata e Gjelbër në Park

    nata e gjelber ne tirane, evente ne tirane, kamping ne tirane

Për një natë shumë ndryshe dhe plot aktivitet ju ftojmë të bashkoheni me ne për t'u afruar më shumë me natyrën në eventin e rradhës "Nata e Gjelbër" e organizuar nga  Green Line Albania dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë.

 1 Shtator ora 19:00 –  2 Shtator ora 10:00 
 
Vendi: Green Line Albania, Rruga Shkëlqim Fusha, Tiranë
 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies