Festivali i Filmit dhe Muzikës në Tiranë

    evente ne tirane, festival ne tirane, festivali i muzikes dhe filmit ne tirane

Bashkohuni me ne për një një eksperiencë të paharrueshme në Festivalin e Filmit dhe Muzikës. Misioni i këtij Festivali kulturor filmi, muzike dhe kulinarie është të sigurojë një qasje të gjerë në artet pamore, interpretuese, duke angazhuar kështu një publik masiv.  Gjithashtu pjesëmarrësit do të mund të shijojnë një darkë gourmet. Çdo ditë do të jetë një festë e madhe gastronomike me një gamë të gjerë shijesh ndërkombëtare.Aktivitetet do të ofrohen falas në një mjedis unik, të hapur dhe të lirë siç është Pazari i Ri.

 

Data: 13 Shtator- 20 Shtator

Ora: 19:30 - 23:30 

Vendi: Pazari i Ri, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies