Ekspozita "Sekreti" tek Reja

    evente ne tirane, ekspozite ne tirane

Çfarë na bashkon e çfarë na ndan me kulturat e ndryshme nëpër botë? Për tj'u përgjigjur kësaj pyetjeje ju ftojme të bashkoheni me ne për të ndjekur ekspozitën “Sekreti” , një krijim ende në proçes, i artistes nga Kili; Maria P.Vila. Ajo ka udhëtuar në shumë vende të botës, ku një prej tyre është Tirana dhe po plotëson ekspozitën/studimin e saj…
Ky event është organizuar në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Renë.

15 Gusht ora 18:00 - 16 Gusht ora 21:00 

Vendi: Reja, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies