Balloon Dart & Ring Toss tek Sheshi Rekreativ "Sitki Çiço"

    aktivitete ne tirane, evente ne tirane, park lojrash ne tirane

Për një pasdite të këndshme dhe plot gjallëri bashkohuni me miqtë dhe fëmijët tuaj për të ndjekur dy lojrat më të dashura për fëmijëtnë në eventin "Balloon Dart & Ring Toss" në Sheshin Rekreativ "Sitki Çiço".

Data: 03 Gusht

Ora: 19:00-21:00

Vendi: Sheshi Rekreativ "Sitki Çiço"