Ekspozita “Ngjyrat e fshehura të Resë”

Prej datës 8 deri më datën 10 Korrik, do të njiheni me një Shqipëri ndryshe të ekspozuar në installacionin e Re-së!

Fotografitë e shkrepura nga Willred Dallto nëpër Shqipërinë e bukur, vijnë me një stil të veçantë përpunimi, që i përafrohet artit abstrakt dhe përpunimit të ngjyrave me kontraste të forta; stil bashkëkohor.

Ekspozita “Ngjyrat e fshehura të Resë” do të hapet më 8 Korrik 2017, prej orës 20:00, ku autori do të jetë për një bashkëbisedim me vizitorët.

Data: 8 – 10 Korrik 2017

Ora: 20.00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies