Latin Night tek Più 39 Food & Club Tirana

    muzik latine ne Tirane, evente ne Tirane, muzike ne Tirane

Për një mbrëmje fantastike latine ndiqni "Latin Night" tek Più 39 Food & Club Tirana, duke u argëtuar dhe kërcyer nën tingujt e muzikës latine.

Data: 29 Shtator

Kontakte: Adresa: Rruga Brigada VIII ,  Nr.6 Tirana

Website: http://www.piu39.club/ 

E-mail: reservations@piu39.club 

Facebook:  Più 39 Food & Club Tirana

Instagram:  Più 39 Food & Club Tirana 

Tel: 069 330 8496 / 069 937 3744

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies