DokuFest në Tiranë

    DokuFest në Tiranë, evente ne Tirane, kinema verore Tirane

Të dashur film-dashës nga Tirana, DokuFest po vjen të shfaqë një përzgjedhje të filmave nga programi i pasur i këtij edicioni & do e sjellim te ju temën tonë "Reflektimi".

Filmat do të shfaqen tek Amfiteatri i Tiranës duke filluar në orën 20:00.

Merrni miqtë dhe bashkohuni me ne për një natë madhështore!

Programi:

-HERE THERE IS NO EARTH (Martin DiCicco - USA/Armenia/Turkey, 2001)

Këtu, në vend të barit apo trëndafilave të egër, gurët e zinj mbijnë nga toka...

-THE DRIVER IS RED (Randall Christopher - USA, 2017)

I vendosur në Argjentinë në vitin 1960, ky dokumentar i vërtetë i krimit ndjek historinë e agjentit të fshehtë Zvi Aharoni.

-LAS NUBES (Juan Pablo González - Mexico, 2017)

Në qytetin Las Nubes, një pronar ferme tregon se si prej se ka ndaluar së maturi kohën kujtesa e tij është mjegulluar pothuajse tërësisht.

-SOLAR WALK (Réka Bucsi - Hungary, 2018)

Solar Walk shfaq udhëtimin e individëve dhe krijimeve të tyre nëpër kohë dhe hapësirë.

-SHUKRIA (Visar Jusufi - Kosovë, 2018)

Shukria na e tregon mënyrën primitive të të menduarit të shoqërisë patriarkale dhe rolin e gruas në atë kohë deri më sot.

-SONÁMBULO (Theodore Ushev - Canada, 2015)

Një udhëtim surrealist përmes ngjyrave dhe formave inspiruar nga poezia Romance Sonambulo nga Federico Garcia Lorca

Data: 28 Korrik 2018

Ora: 20:00

Vendi: Amfiteatri i Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies