Koncert me Muzikë Dhome "Albanian Brass"

Tek Reja, me datë 2 Korrik, ora 20.00, do të zhvillohet Koncert me Muzikë Dhome me pjesëmarrjen e Ansamblit Frymor “Albanian Brass” në dirigjimin e Prof. Dr. Isak Shehu. Një mbrëmje muzikore e interpretuar nga ansambël profesionistësh me krijime nga klasikja deri te më të rejat.

Data:  2 Korrik

Ora: 20:00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies