Beach Volley në Tirana FanZone 2018

    beach volley ne tirane, evente ne tirane, beach volley tirana fanzone 2018

Për të apasionuarit e volejbollit bashkohuni me ne në eventin Beach Volley tek TiranFanZone për një ditë ndryshe dhe plot aktivitet. Organizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

Data: 25 Korrik 2018

Ora:10:00-13:00

Vendi: Sheshi Skënderbej,  Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies