Filmat Shqipëtarë të viteve 90

    filma te viteve 90, filma te viteve 90 ne shqiperi

Për adhuruesit e filmave të viteve 90 ne ju ftojme të ndiqni dokumentarin fitues të Festivalit të Venecias, me titull "Anija e ëmbël", një rrëfim i eksodit të 1991, organizuar nga Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit

Data: 24 Korrik 2018

Ora: 21:00-23:00

Vendi: Pallati i Kulturës, (kati III), Sheshi Skënderbej,  Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies