PriFest në Tiranë

    evente në Tirane, festival filmi në Tirane, PriFest ne Tirane

Nëse i ke pasion filmat dhe kinemanë apo je në kërkim të një mundësie si producent filmash bashkohu në eventin PriFest në Tiranë të organizuar nga Reja.al dhe. Harabel Contemporary Art Platform.  

Data:26 Korrik 2018

Ora:20:30 -22:30 

Vendi:Reja , Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tirana