Muzikë Live tek Season Restorant

    muzike live ne tirane, muzike live tek season restorant, evente ne tirane

Dëshironi të kaloni bukur këtë të enjte në darkë, atëherë ju sugjerojmë të shkoni në një restorant të këndshëm në Pazarin e Ri, Tiranë. Muzikë e vjetër, ushqim i mirë dhe varietet të pasur koktejlesh dhe pijesh në Season Restorant & Pizzeri. Këtë të enjte, ora 20:30 muzikë live me Miron dhe Paola Kotani.

Data: 25 Tetor

Ora: 19:00

Vendi: Season Restorant & Pizzeri, Pazari i Ri, Tiranë

Rezervime: 0694750814 / 069 40 41 104

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies