Love Music Park

    evente ne tirane, muzike ne tirane, muzike elektronike ne tirane

Bashkohuni me ne tek LOVE MUSIC PARK për 2 netë magjike muzikore në Parkun e Liqenit të Tiranës, aty ku natyra gërshetohet me rininë dhe ritmet e muzikës elektronike.

13 Gusht ora 10:01 PM deri në 14 Gusht ora 11:59 PM

Vendi: Liqeni Artificial i Tiranës