Koncerti Veror i Orkestrës dhe Korit të të rinjve të Tiranës

    Koncert në Tiranë, Evente në Tiranë, Aktivitete në Tiranë

Për një mbrëmje shplodhëse dhe plot gjallëri ju ftojmë të ndiqni bashkë me fëmijët dhe familjet tuaja Koncertin Veror të Orkestrës dhe Korit të të rinjve të Tiranës.  

Data: 23 Korrik 2018

Ora: 19:30

Vendi: Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies