Magjia e Cirkut në Parkun e Liqenit

Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Cirkun Kombëtar organizon shfaqjen "Magjia e Cirkut në Park”. Event dedikuar veçanërisht fëmijëve ku do të argëtohen me lojën e mrekullueshme të artistëve të cirkut. Kjo mbrëmje do të jetë e mbushur me numra akrobatikë, ajrorë e plot numra të tjerë zbavitës të cilët do t’i dhurojnë publikut një spektakël të vërtetë.

Data: 29 Qershor

Ora: 19:30

Vendi: Teatri i Hapur, Parku i Madh i Liqenit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies