Global Village

    Global Village Tirane

Më 13 Korrik në orën 18:30 te Reja Global Village. Një aktivitet që i bën jehonë diversitetit kulturor, ku do të kesh mundësinë të njihesh me të rinj vullnetarë nga vende të ndryshme të botës. Në Global Village do arrish të prekësh nga afër kultura të shumëllojshme nëpërmjet prezantimeve interaktive, muzikës, kërcimeve, lojërave, historisë, kostumeve dhe gjithë elementeve të tjera tradicionale. Po ashtu, të presin edhe një sërë gatimesh të veçanta për t’u shijuar. 

Data: 13 Korrik

Ora: 18.30

Vendi: Reja 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies