Programi DokuLab

    Tirana evente filma

Platforma HARABEL dhe DOKUFEST, më 13 korrik 2018, ora 21:00, në mjedisin Tulla Nouvelle në Tiranë do të organizojnë një mbrëmje dedikuar kinemasë dhe rolit të saj në formimin social. Fillimisht do të ndjekim tre filma me metrazh të shkurtër nga seksioni DokuLab: "I kujt është flamuri", "Decommunism" dhe “Giulia”.

Hyrja është e lirë! 

Data: 13 Korrik

Ora: 21.00

Vendi: Pallati i Kulturës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies