Ekspozite Performance

    ekspozita Tirane evente

Tirana Art Lab – Qendër për Artin Bashkëkohor ka kënaqesinë t’ju ftojnë në: Performative Exhibition #1 – Center of Integration

Performanca/Leksione
Bashkëbisedime/Instalacione

Info: http://www.tiranaartlab.org/

Data: 24-29 Korrik

Ora: 19.00

Vendi: Tirana Art Lab, Rruga Ymer Kurti, Pallati 2/1, Apt 1

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies