Edi Hila në bashkëbisedim me Eleni Laperin

    Edi Hila Tirana

Galeria Kombëtare e Arteve ka kënaqësinë t’ju ftojë në një bashkëbisedim të hapur për publikun mes artistit Edi Hila dhe studjueses së artit Eleni Laperi. 

Në këtë bashkëbisedim,  folësit do të diskutojnë më gjerë për ekspozitën e parë retrospektive të Edi Hilës, si edhe për veprimtarinë e tij artistike gjatë dy kohëve në Shqipëri, periudhës komuniste dhe asaj post-komuniste.

Data: 12 Korrik

Ora: 20.00

Vendi: Galeria e Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies