Ekspozitë tek Turbina

    Ekspozitë tek Turbina, ekspozita në Tiranë, evente në Tiranë

Qendra e re Multifunksionale Kulturore “Turbina” ju mirëpret për të ndjekur  aktivitetet artistike: “Rrugëtim Viziv në Artin Pamor Shqiptar” si dhe ekspozitën me Diplomat e Programit studimor Skulpturë / Qeramikë, në Fakultetin e Arteve të Bukura, Universiteti i Arteve.

Data: 02 Korrik 2018 - 9 Korrik 2018

Ora: 20:30

Vendndodhja: Ambjetet e Jashtme, Lart /Turbina 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies