Konferenca 'World Youth Skills'

    Konferenca World Youth Skills

Konferenca " World Youth Skills" është një nga eventet më të mëdha që  organizohet në të gjithë botën. Kësaj radhe vjen në Tiranë, tek "Amfiteatri i Liqenit", më 16 Korrik nga ora,  19.30 - 21:30. Qëllimi kryesor i këtij eventi është të bashkojë të rinj nga vende të ndryshme nga e gjithë bota  në mënyrë që ata të kenë mundësinë të ndajnë së bashku aftësitë e tyre dhe gjithashtu të njihen me kultura të ndryshme në botë.

Për aplikime linku si më poshtë: 

http://bit.ly/2tNADX1

Data: 16 Korrik

Ora: 19.30

Vendi: Amfiteatri i Tiranes, Liqeni Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies