Kangoo në Parkun e Tiranës

    Kangoo Parku i Tiranes

Dëshironi të shndërroni rutinën tuaj të stërvitjes në diçka argëtuese dhe emocionuese? Nëse përgjigjia është po, eja të provosh një eksperiencë ndryshe, jashtë palestrave e ambjeteve të mbyllura. Pas aerobisë e jogës te Fushat Sportive në Parkun e Madh të Liqenit vjen Kangoo power. Merr miqtë dhe eja të hidhemi e të kërcejmë së bashku nën kujdesin e indtruktorëve. Aktiviteti është i hapur për këdo që dëshiron të provojë lëvizjet e para të Kangoo.

Data: 5 Korrik

Ora: 19.00

Vendi: Fushat Multisportive, Liqeni Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies