Shfaqja e produksioneve 2017 - 2018

    Tirana Marubi

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi ka kënaqësinë t’Ju ftojë në shfaqjen e produksioneve të studentëve për fundin e vitit akademik 2017-2018, të Enjten 5 Korrik ora 19:00. Hyrja është falas dhe e lirë për publikun.

Data: 5 Korrik

Ora: 19.00

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Kinostudio