Shqipëria 1981 - 1991

    ekspozita Tirane

Më 6 korrik 2018 fotografi i njohur francez, Michel Setboun sjell në një ekspozitë fotografike Shqipërinë e viteve ’81 – ’91, gjatë periudhës së tranzicionit. Një seri fotosh të ndaluara për kohën, vijnë ekskluzivisht në COD!

Data: 6 Korrik - 2 Shtator

Vendi: CAD, Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies