Hot Club Tirana

Hot Club Tirana tek Pepper Pizza Tirana

Data: 4 Korrik

Kontakte:

Adresa:  Rruga Ibrahim Rugova  Tirana, Albania 10001 (Blloku area)

E- mail: reservations@pepper-tirana.com

Website: http://pepper-tirana.com/

Tel:  068 901 2078

Facebook Pepper Pizza & Cocktail

Instagram Pepper Pizza & Cocktail

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies