'I përkasim njëri-tjetrit' tek Shtëpia e Gjetheve

    shtepia e gjtheve tirane

Në kuadër të projektit "I përkasim njëri tjetrit", do të zhvillohet takimi i parë i MEMO-s, një platformë që synon të nxisë dialog mbarëkombëtar mbi krimet e se shkuarës komuniste në Shqipëri dhe të kontribuojë për drejtësi. Eventi zhvillohet tek Shtëpia e Gjetheve. 

Data: 3 Korrik

Ora: 20.00

Vendi: Shtëpia e Gjetheve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies