Kangoo Jumping-aktivitet sportiv ne Tirane

    Kangoo Jumping-aktivitet sportiv ne Tirane, evente ne Tirane, aktivitete ne Tirane, evente ne Korrik Tirane

Rikthehen aktivitetet sportive te Sheshi Rekreativ te “Sitki Çiço”. Merr shokët dhe eja të kërcejmë e të hidhemi së bashku me "këpucët e kangurit". Luajmë, argëtohemi e socializohemi me njëri-tjetrin. Në 2 Korrik, ora 18:00, Sheshi Rekreativ te “Sitki Çiço”, Tiranë.

Data: 2 Korrik 2018

Ora: 18:00-20:00

Vendi: Sheshi rekreativ Sitki Çiço Tirana, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies