Botërori i Solidaritetit

    Solidariteti i Boterorit 2018

DITA BOTËRORE E REFUGJATIT 2018

"BOTËRORI I SOLIDARITETIT "
24 Qershor 2018, Liqeni Artificial, Tiranë

18.00: Ndeshje futbolli midis migrantëve të Qendrës për Azilkërkues 
të Babrru-së dhe komunitetit vendas;

19.30: Ceremonia përmbyllëse

20.00: Shikimi i ndeshjes së World Cup Russia 2018 tek Fan Zone e
Liqenit

Data: 24 Qershor

Ora: 18.00

Vendi: Liqeni Artificial

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies