Ayo, koncert në Tiranë

Për herë të parë në Tiranë : Joy Olosunmibo Ogunmakin, e njohur në mbarë botën me emrin e saj të artit si Ayo. E njohur dhe e pëlqyer për stilin reggae dhe soul Ayo do të performojë përpara publikut shqiptar sukseset e saja. 

Data: 28 Qershor

Ora: 19.00

Vendi: Liqeni Artificial