Konferenca e Parë e Ballkanit Perëndimor në Tiranë

    Konferenca ne Tirane

Çmimet e Shkencëtarëve të Rinj! Konferenca e Parë e Ballkanit Perëndimor në Tiranë, nga datat  3-4 Tetor 2018. Kjo Konferencë sjell së bashku hulumtues, ekspertë, shkencëtarë dhe folës, institucione për të diskutuar mbi GIS, Minierat. Surveying, Geodesia dhe Geomatiocs.

Data: 3-4 Tetor

Ora: 09.00

Vendi: Universiteti i Politeknikut, Tirane

Sheshi Nënë Tereza

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies