'Qeni që nuk dinte të lehte' tek Teatri i Kukullave

    Teatri i Kukullave Tirane

Këtë fundjavë Teatri i Kukullave jep shfaqjen për fëmijë 'Qeni që nuk dinte të lehte'. 

Këtë shfaqje do të keni mundësi ta ndiqni të shtunën e të dielën më 23 -24 Qershor mars, orari 10:30 e 11:30 për të dyja ditët.

Data: 23 - 24 Qershor

Ora: 10.30 - 11.30

Vendi: Teatri i Kukullave

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies