Kampi Veror 'Sport Fest'

    Kampi Veror Sport fest

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Mobike Albania dhe Telekom Albania, në kuadër të projekteve të jetesës aktive organizojnë kampin veror “Sport Fest”.
Në pjesën e parë të ditës do të përfshijë aktivitete sportive, edukative dhe kulturore për fëmijë të shtresave të ndryshme sociale. Në orët e pasdites stafetën e marin aktivitetet për të rinj me muzikë Live, DJ, string art, special guests, etj.

Fëmijë apo i rritur takimi këtë verë është te Kampi “Sport Fest”.

Data: 5 - 14 Korrik

Vendi: Parku i Madh, tek Liqeni Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies