Balet Sprint - The Greatest Showman

    Baleti Tirane

Studio "Balet Sprint" me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë sjell shfaqje baleti nga fëmijët. Frymëzuar nga filmi "The Greatest Showman", ky aktivitet synon të nxisë fëmijët të ndjekin dhe të realizojnë ëndrrat e tyre.

Ditën e Premte, 3 Korrik, ora 20:00 te Amfiteatri i Tiranës.

Hyrja e lirë!

Data: 3 Korrik

Ora: 20.00 

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies