Koncert Tinguj nën Yje

Qendra Kulturore Tirana në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizon koncertin “Tinguj nën Yje”.

Në këtë concert marrin pjesë këngëtarët  lirik: Kastriot Tusha, Armaldo Kllogjeri, Erinda Agolli dhe Ardita Meni.

Koncertet do të zhvillohen gjatë mbrëmjeve në orën 20:30 në sheshet kryesore të kryeqytetit: 16 Qershor te Sheshi “Skënderbej”  – 18 Qershor te Pedonalja – 19 Qershor në Laprak dhe me 20 Qershor te Sheshi “Shtraus”.

Data: 16, 18, 19, 20  Qershor

Ora: 20.30

Vendi: Sheshi “Skënderbej” - Pedonalja –  Laprak dhe  Sheshi “Shtraus”.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies