Joga në Park

    Joga ne park Tirane

Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell Joga në Park me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Jogës. Leksione nga profesor Klodian Murati, një ndër nga istruktoret me te mirë te yoges ne Shqipëri.

Hyrja është e lirë për këdo që dëshiron të marrë disa këshilla për trup të shëndetshëm dhe sigurisht të mësojë hapat e parë të Jogës.

Joga nuk njeh moshë, ngjyrë apo gjini, Joga është për gjithkënd.

Data: 21 Qershor

Ora: 18.00

Vendi:  Parku i Madh Kodrat e Liqenit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies