Koncert Festiv tek Amfiteatri i Tiranës

    Koncert Amfiteatri i Tiranes

Centro Danza “Mimoza” dhe Tirana Youth Balet me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, sjellin më 20 Qershor “Koncert Festiv” në Amfiteatrin e Tiranës. Me koreografinë e Mimoza Bekteshit dhe Andrea Kokerit ju ftojmë në një mbrëmje plot emocion në skenën më të re të Kryeqytetit.

Data: 20 Qershor

Ora: 20.30

Vendi: Amfiteatri i Tiranës, Liqeni Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies